Wie verzorgt de Pilates lessen?

Karin Wesselius

Mijn naam is Karin Wesselius. Ik ben opgeleid en heb een ruime ervaring in het geven van lessen in Pilates.

Eerst ben ik zelf de Pilateslessen gaan volgen, waar ik veel plezier en voordeel van heb gehad en nog heb. Bewust bezig zijn met je lijf, aandacht voor jezelf en ondertussen ook nog lenig worden en blijven. Een bewuste training voor lijf en geest.

Later heeft mijn toenmalige Pilatesinstructrice mij gevraagd de opleiding te volgen om haar af en toe te kunnen vervangen. Daardoor heb ik ervaring gekregen in het geven van Pilateslessen op de klassieke manier van Joseph Pilates. Daarna heb ik de opleiding Perfect Pilates Instructor gedaan en deze methode hanteer ik nog steeds in mijn lessen. Ik heb een aantal jaren ruime ervaring in het lesgeven bij verschillende locaties waaronder sportscholen en- verenigingen, een praktijk voor fysiotherapie en pilatesstudio’s.

Opleiding

Mijn opleiding heb ik gedaan bij Fysio Physics. Elk jaar volg ik daar een seminar om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten en technieken.  

Overige opleidingen: Bodyshape, Mindfulness- en EFT (Emotional Freedom Technique) therapeut, Therapeutisch Tapen (Easy Taping Methode).

Heb je interesse in Eft en/of Mindfulness? Neem dan contact met me op.

Jeanine van Brummen

Ik ben Jeanine van Brummen en ik geef op vrijdagochtend Pilates. Ik doe al heel wat jaren met veel plezier Pilates bij Karin. Toen zij in 2022 voorstelde om mensen op te leiden tot docent, was ik gelijk enthousiast! Inmiddels heb ik mijn eigen vaste uur op vrijdagochtend.

Ik vind het tof om mensen meer bewust te maken van hun lichaam en op een verantwoorde manier te laten bewegen. Het gaat niet over hoe hoog, ver, diep je kunt of hoe je eruit ziet, maar om wat jij kan met jouw lichaam. Je zult zien dat dat veel meer is dan je eerst denkt!